Tolkeservice i hele Danmark – Bestil tolk

Landsdækkene tolkeservice

Har du behov for en professionel tolk? Yeti Tolkeservice er din pålidelige partner for tolkeydelser i Aalborg, Aarhus, Kolding og hele Danmark. Vores dedikerede tolke er altid lige i nærheden, når du har brug for en tolk fra Yeti Tolkeservice. Vi tilbyder også akut tolkeservice, enten via telefon eller personligt fremmøde, med en døgnvagt tilgængelig for at sikre, at du altid har adgang til en kompetent tolk. Vi er eksperter inden for tolkeservice i Aalborg, Aarhus og Kolding, og vi står klar til at imødekomme dine tolkebehov.

Svartider ved bestilling af tolkeservice

Vi bestræber os på, at Deres forespørgsel vedrørende bestilling af tolk besvares hurtigst muligt.

Spørgsmål I forbindelse med tolkeservice

Har du behov for en tolk? Vi tilbyder tolkservice omkring Aalborg, Aarhus, Kolding og i resten af Danmark. Har du yderligere spørgsmål i forbindelse med at udfylde formularen, for at bestille en tolk? Eller har du andre spørgsmål til vores service? Så besvarer vi dem også gerne telefonisk. Du/i kan komme i kontakt med os på tlf. nr.: +45 4217 3456

Regler og betingelser for bestilling af tolk

Hos Yeti Tolkeservice er der nogle regler og procedurer som følges. Du kan læse mere om regler og procedurer ved bestilling af tolk her.

Bestil en tolk, nemt og hurtigt gennem vores online kundeportal.

Klik på knappen “kundeportal” opret login, og bestil.

Bestil en tolk

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.